Wil jij je portretfoto's naar een hoger niveau tillen?

Join dan "The Dojo" - de trainingsruimte voor portretfotografie!

Academy

Persoonlijke feedback op je portretfoto's, zodat jij een volgende stap kunt maken.

Community

Ontmoet gelijkgestemde portretfotografen in de "dojo": Inspireer, motiveer en steun elkaar!

Online Coaching

Dé manier om je eigen ontwikkeling een boost te geven, waar ik je de juiste richting op stuur!

Dit heb ik ontdekt...

Als je mij zou vragen: "Wat is het aller-allerbelangrijkste om betere & mooiere portretfoto's te (leren) maken?" Dan zou ik zonder enige twijfel het volgende antwoord geven: feedback. Feedback vragen & ontvangen, maar ook geven.  

Zonder iemand die jou specifiek advies geeft hoe je jezelf kunt verbeteren, zul je héél langzaam - of misschien zelfs helemaal geen - vooruitgang boeken. En dat is  niet vervelend bedoeld, het is gewoon heel lastig om je eigen werk kritisch te bekijken. Dit heb ik zelf ook ervaren op de Fotoacademie, waar ik in 2016 ben afgestudeerd.

Een groep enthousiaste portretfotografen  - van beginners tot gevorderden - die elkaar helpen, inspireren en stimuleren   door het geven van feedback. 


En dat is precies wat "The Dojo" kan bieden!

Kevin Kwee

De Community van Snapshot Dojo is een super fijne, veilige leer omgeving. Je bent er allemaal om te leren, dus fouten maken mag en is in deze juist ook wel goed, want daar leer je juist meer van! Kevin is mega enthousiast en geeft je duidelijke en fijne feedback op je werk, waardoor je meteen weet wat je nog nodig hebt of anders kunt doen om die perfecte foto te maken. Ik krijg altijd heel veel zin om aan de slag te gaan bij een nieuwe opdracht of na nieuwe tips! 

Bente Sijbers
Ik heb de cursus Principes van Portretfotografie  gedaan. Het fijne aan de cursus is dat Kevin alles goed in details uitlegt. Zelf heb ik geen opleiding gedaan tot fotografie. Maar ik leer heel veel uit zijn filmpjes en met deze cursus en huiswerkopdrachten kan ik weer een stapje vooruit zetten. Een echte aanrader!!Rick Janssen
Zojuist heb ik deelgenomen aan de online coaching. Kevin's feedback was echt een verademing voor mij. We hebben samen even gekeken naar de lichtsituatie(s) van mijn eerstvolgende shoot en Kevin heeft mij met een open en oordeelloze houding gewezen op de mogelijkheden die er in zijn optiek zijn. Na deze second opinion van een specialist voel ik me een stuk zelfverzekerder. Laat die shoot maar komen!

Eliza Bordeaux

De "Kaizen" filosofie

De Japanse term "kaizen" - hiernaast prachtig gekalligrafeerd door mevrouw Kunimori - betekent "improvement". Dit is naast mijn levensmotto ook de filosofie achter Snapshot Dojo: Het blijven verbeteren en ontwikkelen van je portretfotografie skills. De community biedt een leerzame en inspirerende omgeving waar dat allemaal mogelijk is. 

Dit is wat je krijgt als member!

Portrait Posing Guide mini booklet

In dit mini PDF boekje een introductie in de drie verschillende afstanden waarop je iemand kunt portretteren, superhandig als je het even niet meer weet tijdens een fotosessie!

Essentiële Portretfoto Elementen

Een checklist voor jouw workflow tijdens een portretfoto sessie. 

Portretfotografie Verlichting

Een handige spiekbriefje met lichtsoorten, lichtstijlen en de zogenaamde lichtstanden.

...en nog veel meer!

Kennis delen

Leer van andere portretfotografen wat voor hen het beste werkt!

Successen vieren

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld!

Cadeautjes ;-)

Gratis goodies, give-aways & surprises!

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende fotografen.

Kickstarter

Versnel je ontwikkeling in de portretfotografie.

Lokale meet-ups

Ontmoet gelijkgestemde fotografen bij jou in de buurt.

Experimenteren

Krijg de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen.

Foto Analyses

Uitgebreide foto analyses om de volgende stap te kunnen maken.

Inspiratie

Laat je inspireren door andere members van de community!

Betere portretfoto's leren maken?

arrow_drop_up arrow_drop_down