arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij je portretfoto's naar een hoger niveau tillen?

Join dan "The Dojo" - dé trainingsruimte voor portretfotografie!

Start direct!

Academy

Persoonlijke feedback op je portretfoto's, zodat jij een volgende stap kunt maken.

Community

Ontmoet gelijkgestemde portretfotografen in de "dojo": Inspireer, motiveer en steun elkaar!

Online Coaching

Dé manier om je eigen ontwikkeling een boost te geven, waar ik je de juiste richting op stuur! 


Dit heb ik ontdekt...

Als je mij zou vragen: "Wat is het aller-allerbelangrijkste om betere & mooiere portretfoto's te (leren) maken?" Dan zou ik zonder enige twijfel het volgende antwoord geven: feedback. Feedback vragen & ontvangen, maar ook geven.  

Zonder iemand die jou specifiek advies geeft hoe je jezelf kunt verbeteren, zul je héél langzaam - of misschien zelfs helemaal geen - vooruitgang boeken. En dat is  niet vervelend bedoeld, het is gewoon heel lastig om je eigen werk kritisch te bekijken. Dit heb ik zelf ook ervaren op de Fotoacademie, waar ik in 2016 ben afgestudeerd.

Een groep enthousiaste portretfotografen  - van beginners tot professionals - die elkaar helpen, inspireren en stimuleren   door het geven van feedback. 


En dat is precies wat "The Dojo" kan bieden - bestaande uit de SD Academy en de
SD Community!

Kevin Kwee

De Community van Snapshot Dojo is een super fijne, veilige leer omgeving. Je bent er allemaal om te leren, dus fouten maken mag en is in deze juist ook wel goed, want daar leer je juist meer van! Kevin is mega enthousiast en geeft je duidelijke en fijne feedback op je werk, waardoor je meteen weet wat je nog nodig hebt of anders kunt doen om die perfecte foto te maken. Ik krijg altijd heel veel zin om aan de slag te gaan bij een nieuwe opdracht of na nieuwe tips! 

Bente Sijbers
Ik heb de cursus Principes van Portretfotografie  gedaan. Het fijne aan de cursus is dat Kevin alles goed in details uitlegt. Zelf heb ik geen opleiding gedaan tot fotografie. Maar ik leer heel veel uit zijn filmpjes en met deze cursus en huiswerkopdrachten kan ik weer een stapje vooruit zetten. Een echte aanrader!!Rick Janssen
Zojuist heb ik deelgenomen aan de online coaching. Kevin's feedback was echt een verademing voor mij. We hebben samen even gekeken naar de lichtsituatie(s) van mijn eerstvolgende shoot en Kevin heeft mij met een open en oordeelloze houding gewezen op de mogelijkheden die er in zijn optiek zijn. Na deze second opinion van een specialist voel ik me een stuk zelfverzekerder. Laat die shoot maar komen!

Eliza Bordeaux

De "Kaizen" filosofie

De Japanse term "kaizen" - hiernaast prachtig gekalligrafeerd door mevrouw Kunimori - betekent "improvement". Dit is naast mijn levensmotto ook de filosofie achter Snapshot Dojo: Het blijven verbeteren en ontwikkelen van je portretfotografie skills. De community biedt een leerzame en inspirerende omgeving waar dat allemaal mogelijk is. 

Dit is wat je krijgt als member!

Snapshot Dojo Academy

Je krijgt toegang tot de ledensite met ruim 25% korting op alle  cursussen & e-books:

 • Waardevolle persoonlijke feedback op je portretfoto's
 • Van gedachten wisselen met andere members

Snapshot Dojo Community

In de Snapshot Dojo community met gelijkgestemde portretfotografen kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van de leden (en van mij) die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent de community zich ook perfect voor het vinden van samenwerkingsverbanden. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen of voor leden bij jou in de buurt. De ideale trainingsruimte voor portretfotografen!

Online Coaching

Wil je liever privé coaching? Omdat je bijvoorbeeld snellere en grotere stappen wilt maken? Of als je het nog niet aandurft om je foto's in de groep te gooien? Allemaal hele 'geldige' en begrijpelijke redenen om 1-op-1 sessies te willen doen!

+ Q & A sessies

1x per maand organiseer ik een LIVE vraag -en antwoordsessie voor leden. Je kunt hier al je vragen stellen over de cursusmodule of challenge die je volgt, maar je mag natuurlijk ook andere brandende vragen stellen over portretfotografie, freelance fotografie, apparatuur advies enzovoorts. Deze webinars worden aangekondigd in de community!

Direct aanmelden

...en nog veel meer!

Kennis delen

Leer van andere portretfotografen wat voor hen het beste werkt!

Successen vieren

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld!

Cadeautjes ;-)

Gratis goodies, give-aways & surprises!

Netwerken

Breid je netwerk uit met inspirerende fotografen.

Kickstarter

Versnel je ontwikkeling in de portretfotografie.

Lokale meet-ups

Ontmoet gelijkgestemde fotografen bij jou in de buurt.

Experimenteren

Krijg de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen.

Foto Analyses

Uitgebreide foto analyses om de volgende stap te kunnen maken.

Kortingen

Korting op onder andere privé coaching en live cursussen. 

Per maand

 

€ 350,-
€ 14,95
 • Community, Challenges & Goodies
 • Persoonlijke feedback
 • 14 dagen gratis uitproberen!

Per kwartaal

 

€ 44,85-
€ 39,95
 • Community, Challenges & Goodies
 • Persoonlijke feedback
 • 14 dagen gratis uitproberen!

Per jaar

Voordeligste keuze!

€ 179,40-
€ 149,95
 • Community, Challenges & Goodies
 • Persoonlijke feedback
 • 14 dagen gratis uitproberen!
                                       

Lidmaatschap

€ 14,95 per maand voor volledige toegang klinkt te mooi om waar te zijn! Zit er een addertje onder het gras?

Een hele begrijpelijke vraag. Maar nee, er zit geen enkel addertje onder het gras! Je krijgt voor slechts € 14,95 per maand persoonlijke feedback en ruim 25% korting op alle cursussen, free goodies en natuurlijk de community. Ik wil dat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden met hun ontwikkeling in de portretfotografie. Een van die manieren is om een zeer lage prijs te hanteren ;)

Ik ben een gevorderde portretfotograaf. Heb ik er iets aan om lid te worden?

Jazeker. De Snapshot Dojo Community is er voor verschillende niveaus, van beginner tot ervaren fotograaf. Mijn eigen jarenlange werk als (professioneel) portretfotograaf, afgeronde Fotoacademie opleiding en lesgeef-ervaring bieden voor elk wat wils ;)

Er komen te zijner tijd ook verdiepende cursussen, die bijvoorbeeld ingaan op het maken van een portretserie of een eigen project. Ook persoonlijke coaching behoort tot de mogelijkheden. Als lid van de community krijg je een hele mooie korting hierop.

En wat als ik geen lid wil worden, maar wel toegang tot een specifieke cursus wil?

Dat is ook mogelijk. Je betaalt dan echter het volledige cursusbedrag, en je hebt geen toegang tot de community en de vele andere extra's.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Als je wilt opzeggen kun je een e-mail sturen met je verzoek naar kevin@snapshotdojo.nl. Opzeggen kan per maand, kwartaal of per jaar, afhankelijk van je lidmaatschapsvorm. Opzeggen kan overigens per direct, er is dus geen opzegtermijn.

                                   

Betere portretfoto's leren maken?

Start GRATIS proefperiode!