arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij mooie portretfoto's leren maken? 

Volg dan de online basiscursus "Principes van Portretfotografie"!

Start direct!

Ik weet nog dat ik voor het allereerst een echte portretfoto ging maken. Dit was als huiswerkopdracht van de fotografie opleiding die ik heb gedaan, dus ik móest wel. Er was toen geen weg meer terug!

Zenuwachtig was ik niet, maar wel overweldigd door de enorme hoeveelheid dingen waar je allemaal aan moet denken:

Camera instellingen, een goede locatie vinden, rekening houden met het weer, kleding voor je model, welke aanwijzingen moet je geven?

Voor jou is een fotoshoot waarschijnlijk niet 'verplicht', maar ik kan me voorstellen dat je je wel heel druk kan maken om bovenstaande dingen!
En vooral: je hebt misschien geen idee  waar je moet beginnen....

Gelukkig heb ik zelf al heel, heel veel fouten gemaakt bij portretfotografie. Maar juist door die fouten te maken heb ik heel veel ervaring opgedaan. En door die ervaring heb ik belangrijke lessen geleerd. Lessen die ik heb vertaald in een simpele structuur. Oftewel een stappenplan dat je kunt volgen om betere portretfoto's te maken!

null
Kevin Kwee
oprichter Snapshot Dojo

Ik heb de cursus Principes van Portretfotografie  gedaan. Het fijne aan de cursus is dat Kevin alles goed in details uitlegt. Zelf heb ik geen opleiding gedaan tot fotografie. Maar ik leer heel veel uit zijn filmpjes en met deze cursus en huiswerk kan ik weer een stapje vooruit zetten. Een echte aanrader!!Rick Janssen

Kevin is mega enthousiast en geeft je duidelijke en fijne feedback op je werk, waardoor je meteen weet wat je nog nodig hebt of anders kunt doen om die perfecte foto te maken. Ik krijg altijd heel veel zin om aan de slag te gaan bij een nieuwe opdracht of na nieuwe tips! 
Bente Sijbers

De cursus Principes van Portretfotografie heb ik als zeer nuttig en toegankelijk ervaren. Door de praktische en duidelijke manier van uitleggen heb ik veel geleerd over de besproken onderwerpen. De cursus is helder, heel goed te volgen en de huiswerk-opdrachten en quizzen vond ik leerzaam. Kevin is heel kundig en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, wat ik enorm in hem apprecieer.

Ronal Porras Ramírez

Wat kun je zoal verwachten in deze cursus?

De drie fasen van elke fotoshoot

Elke fotoshoot bestaat uit drie afzonderlijke fasen: Alles wat je van te voren doet, alles tijdens het daadwerkelijke fotograferen en de dingen die je doet na afloop. Elke fase heeft specifieke en belangrijke punten waar je rekening mee dient te houden voor een 'lekker lopende' shoot! In de cursus leer je alle ins & outs hiervan!

De beste camera instellingen

De instellingen van je camera zijn erg bepalend voor de sfeer in je foto. Het is dus goed om van te voren al een idee te hebben hoe je je camera moet instellen. Maar welke dan? Wat moet je instellen qua diafragma, sluitertijd en ISO waarde? In deze cursus krijg je enkele handige richtlijnen. 

Omgang met je model

Hoe jij communiceert met je model heeft veel invloed op het slagen en succes van de shoot. Raffel dit dus niet af, maar neem daar dus ook ruim genoeg de tijd voor! Liever iets te veel, dan te weinig...Plus superhandige en praktische tips voor het geven van aanwijzingen aan je model!

Verschillende soorten licht

Fotografie betekent letterlijk "licht schrift". Het herkennen en kunnen toepassen van verschillende soorten licht is daardoor onmisbaar als portretfotograaf. Denk dan bijvoorbeeld aan het verschil tussen hard -en zacht licht. Herkennen van bepaalde lichtsoorten betekent dat je het ook zelf kunt gaan toepassen!

Kun je niet wachten om mee te doen? ;)

Met deze basiscursus leer je de allerbelangrijkste principes van portretfotografie. Samen vormen ze een solide en essentiële basis, van waaruit je volgende stappen kunt maken in jouw ontwikkeling!
null

Direct toegang

In de Principes van Portretfotografie legt Kevin heel stapsgewijs op een fijne en rustige manier uit hoe je het beste portretfoto's kunt maken. Denk aan licht, omgang met het model en nabewerking. Hij gebruikt voorbeelden uit de praktijk en geeft praktische tips met betrekking tot apparatuur en instellingen. Voor mij was het een goede opfriscursus en ik ga weer enthousiast aan de slag!
Dorien Vlug
 • Nooit meer klooien met camera instellingen voor portretfoto's
 • De meest geschikte lens voor portretfotografie
 • Leer een super eenvoudige truc voor de perfecte aanwijzingen
 • De makkelijkste manieren om een model te vinden
 • De trainer (ik ;) is een zeer ervaren en professionele portretfotograaf, en afgestudeerd op de Fotoacademie
 • Persoonlijke feedback op maat!
 • Na deze cursus weet je het belangrijke verschil tussen hard en zacht licht
 • Een community gespecialiseerd in portretfotografie
 • Jezelf verbeteren met de camera en lens die je al hebt!
 • Leuke en uitdagende huiswerk opdrachten
 • Beter inzicht in de verschillende fasen van een portret
 • Een superhandig stappenplan voor een fotoshoot
 • Met verschillende voorbeelden uit de praktijk!

BONUS 1: Extra Videos

Youtube videos die aansluiten bij alle modules in de cursus Principes van Portretfotografie. Over bijvoorbeeld het vinden van een model, de basis van fotografie, en de invloed van je lenskeuze op je portretfoto.

BONUS 2: Case Studies

In diverse voorbeelden uit de praktijk leg ik je precies uit hoe een portretfoto tot stand is gekomen. Camera instellingen, de locatie, licht en specifieke tips! En vooral: het verhaal erachter!

BONUS 3:  Tips & Tricks

Direct toe te passen principes en  werkwijzen voor in de praktijk!

Cursus als premium los beschikbaar, maar ook als membership:

Cursus varianten

Premium

297,-
197,-
Eenmalig
 • Cursus Principes van Portretfotografie
 1. E-book Studioverlichting voor Portretfotografie
 2. E-book Inspiratieboek
 3. Alle toekomstige cursussen en e-books!
 4. Persoonlijke feedback
 5. En heel, heel veel extra's :)
 6. Snapshot Dojo Community - onbetaalbaar ;)


Beste Keuze!

Membership

12,-
9,-
Per maand
 • Cursus Principes van Portretfotografie
 • E-book Studioverlichting voor Portretfotografie
 • E-book Inspiratieboek
 • Alle toekomstige cursussen en e-books!
 • Persoonlijke feedback
 • En heel, heel veel extra's :)
 • Snapshot Dojo Community - onbetaalbaar ;)
 • 14 dagen GRATIS uitproberen!
 • Per maand opzegbaar
                                   

Lidmaatschap

€ 9 per maand voor volledige toegang klinkt te mooi om waar te zijn! Zit er een addertje onder het gras?

Een hele begrijpelijke vraag. Maar nee, er zit geen enkel addertje onder het gras! Je krijgt voor slechts € 9 per maand toegang tot alle cursussen, free goodies en natuurlijk de community. Ik wil dat zoveel mogelijk mensen geholpen kunnen worden met hun ontwikkeling in de portretfotografie. Een van die manieren is om een zeer lage prijs te hanteren ;)

Ik ben een gevorderde portretfotograaf. Heb ik er iets aan om lid te worden?

Jazeker. De Snapshot Dojo Community is er voor verschillende niveaus, van beginner tot ervaren fotograaf. Mijn eigen jarenlange werk als (professioneel) portretfotograaf, afgeronde Fotoacademie opleiding en lesgeef-ervaring bieden voor elk wat wils ;)

Er komen te zijner tijd ook verdiepende cursussen, die bijvoorbeeld ingaan op het maken van een portretserie of een eigen project. Ook persoonlijke coaching behoort tot de mogelijkheden. Als lid van de community krijg je een leuke korting hierop.

En wat als ik geen lid wil worden, maar wel toegang tot een specifieke cursus wil?

Dat is ook mogelijk. Je betaalt dan echter het volledige cursusbedrag, en je hebt geen toegang tot de community en de vele andere extra's.

Het is dus mogelijk om een maandje lid te zijn, daarna op te zeggen, en ondertussen wel alle cursussen te hebben gevolgd en e-books gedownload?

Dat is inderdaad mogelijk. Sterker nog, je kunt dit wellicht ook nog in de gratis proefperiode van 14 dagen doen. Er zullen vast mensen zijn die dit doen, en dat is jammer, maar over het algemeen geloof ik in het goede van de mens ;-)

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Als je wilt opzeggen kun je een e-mail sturen met je verzoek naar kevin@snapshotdojo.nl. Opzeggen kan per maand, kwartaal of per jaar, afhankelijk van je lidmaatschapsvorm.

                               

Wil jij eindelijk (betere) portretfoto's leren maken?

Ja, ik wil meedoen!